06 52 425-999
info@fekcentrum.com
Fékjavítás

A biztonságos közlekedés egyik legfontosabb pillére a fék. Ezért is nagyon fontos, hogy bízzuk szakemberre a javítást és a felülvizsgálatot egyaránt. A fékrendszerek javításához 25 éves tapasztalatunkkal és teljes körű műszaki felszereltségünkkel járulunk hozzá, amely garancia arra, hogy aki rendszeresen ellenőrizteti gépjárművét nálunk, nyugodt szívvel autózhat.

A fékbetét és a féktárcsa - szakszerű, precíz szerelés esetén - nem igényel karbantartást, de ellenőrzést igen! A gyárilag meghatározott élettartam az autóhasználat módjától, a vezetési stílustól függően csökkenhet és nőhet is. Legjobb, ha 15-20000 kilométerenként ellenőrizteti állapotukat!

Jótanács: A fékfolyadék évenkénti ellenőriztetése nagyon ajánlott! A szakszerű karbantartás mellett is 2-3 évente a fékfolyadék cseréje indokolt. Cégünk a fékfolyadék ellenőrzést díjtalanul végzi. Éljen a lehetőséggel!
 A szervizünkben elvégzett javításokról, alkatrészcserékről és vizsgákról időponttal ellátott dokumentációt vezetünk, ennek megfelelően bármikor ellenőrizhető járművének szervizes előélete, illetve hogy egy-egy ellenőrzés, csere mikor esedékes.

Jótanács: Az Ön kérésére szervizlapot készítünk autójáról, amelyben feltüntetjük az elvégzett munkákat és a következő vizsgálatok javasolt dátumát.