06 52 425-999
info@fekcentrum.com
Klímatisztítás

KLÍMATISZTÍTÁS   ADALÉKKAL
 

ULTRAHANGOS KLIMATISZTÍTÁS: 5 500 Ft

ULTRAHANGOS és ÓZONOS KLIMATISZTÍTÁS EGYÜTTESEN: 8 500 Ft
 

Az autó klímaberendezésének tisztítása nagyon fontos feladat, mert a gépkocsi légcsatornáiban, illetve a klímaberendezés párologtató felületen gombásodás fordulhat elő, ami a klímaberendezés használatakor kellemetlen szagokat és komoly fertőzéseket okozhat.

Az ultrahangos, illetve az ultrahangos és ózonos  klímatisztitás kombinációjával elvégzett tisztító és fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően a klímaberendezés mindig friss és fertőzésmentes levegőről gondoskodik a jármű belső terében elkövetkező szezon során (kb. 6-12 hónap használattól függően)

FONTOS: Ha a pollenszűrő szennyezett,vagy régen volt cserélve ajánlott a pollenszűrő cseréjét is elvégezni a klímatisztítás után.

Ultrahangos klimatisztitás

Az eljárás a klímaberendezéssel együtt a  teljes utasteret fertőtleníti. Megakadályozza a gombásodást,semlegesíti a szagokat. Az eljárás során a berendezés ultrahangos frekvencia segítségével a speciális tisztítófolyadékot 5 mikron alatti részecskékre porlasztja.Ezek az apró részecskék már képesek a légcsatornákat és az elpárologtatót hatékonyan gombamentesíteni és fertőtleníteni. Az eljárás az utastéri pollenszűrő kiszerelésével kezdődik, majd a tisztítófolyadékkal feltöltött gép az utastérbe elhelyezve kb. 30 perc  alatt a klímaberendezés üzemelése mellett elvégzi a tisztítást. A folyamat végén szellőztetés illetve a pollenszűrő visszaszerelése történik.

Ózonos klimatisztitás

Ennél a folyamatnál az autó utasterét is fertőtlenítjük. A tisztítóberendezés segítségével ózont juttatunk a gépkocsi utasterébe, amit a működő klímaberendezéssel folyamatosan keringtettünk. Az ózon az elérhetetlen helyeket is fertőtleníti,  A kárpitban előforduló atkákat elpusztítja. A kezünkkel bejuttatott fertőzéseket szintén elpusztítja (pl: váltógomb, kezelőgombok, biztonsági öv, kormánykerék) Minden mikroorganizmust, mint például baktériumok, vírusok, penész, gomba elpusztít.

Hívj telefonon: 06 52 425-999 vagy jelentkezz itt ONLINE: