06 52 425-999
info@fekcentrum.com
Elektromos javítás

A mai autók elektromos rendszere nagyon összetett és számos területen számítógép által vezérelt (pl. motorvezérlés, utastérben levő elektromos egységek: központi zár, rádió, digitális klíma, biztonsági rendszer elemei - légzsák, riasztók). Így mind a hibafeltárás, mind a javítás nagy precizitást és komoly mérőműszerek használatát igénylő terület.

Szakembereink a modern műszeres diagnosztizálásnak, a hibakód kiolvasásnak és a kiértékeléshez használt gyári adatoknak köszönhetően célzottan végzik el a hibás alkatrész cseréjét, csökkentve ezáltal a javítás költségeit és a szükséges időráfordítást. Rejtett hibák esetén pedig nagy szakmai tapasztalatunkat is latba vetjük, hogy a hiba megtalálása és teljes körű orvoslása minél zökkenőmentesebb legyen.

Végzünk továbbá elektromos bekötéseket is (vonóhorog, rádiórendszer, stb.).

Jótanács: Az autó elektromos hibajelzéseit vedd komolyan, és ha a kijelző világít, mihamarabb keresd fel egy szervizt! Ezzel megelőzheted a komolyabb értékű károk képződését és nem közlekedsz egy olyan autóval, amiről nem tudod pontosan, meddig biztonságos a használata.


Hívj telefonon: 06 52 425-999 vagy jelentkezz itt ONLINE: