06 52 425-999
info@fekcentrum.com
Forgácsolási munkák

Helyszíni féktárcsa szabályozás

Bizonyos hibajelenségek - mint pl. a kormánykerék rázása, fékpedál ütése, pulzálása fékezéskor – a féktárcsa elvetemedésére, deformálódására utalnak. Ami leggyakrabban féktárcsa rendellenes kopásából, illetve a fékezés során keletkező anyagszerkezeti változásokból adódik.

Az ilyen típusú probléma elhárításának leghatékonyabb módja, a helyszíni féktárcsa szabályozás, ami azt jelenti, hogy nem kell az autóról leszerelni a féktárcsát, hanem az erre kifejlesztett speciális gép segítségével végezhető el a féktárcsa szabályozása. Ez a szolgáltatásunk már nem csak személyautók, de teherautók javításánál is rendelkezésre áll.

Féktárcsa szabályozás

Amennyiben a féktárcsa kopása még a megengedett mértéken belüli, úgy speciális gépeink segítségével elvégezhetjük a féktárcsa szabályozását.

Jótanács: Ha a féktárcsát cserélni kell, minden szervizben azt javasolják, a fékbetétet is cserélje, hiszen ezek együtt összekopó és működő alkatrészek. A csere gyakran még megelőzhető egy időben végzett féktárcsa szabályozással is.
 

Fékdobszabályozás

A fékdob szabályozása fékjavítás során ugyanolyan fontos, mint a féktárcsáé. Amennyiben a féktárcsa kopása még a megengedett mértéken belüli, úgy speciális gépeink segítségével elvégezhetjük a fékdob szabályozását.
 

Helyszíni fékpofa szabályozás

A dobfék rendszerű teherautóknál nincs szükség a fékpofa leszerelésére, a szabályozást az autóra felszerelve is el tudjuk végezni.

Lendítőkerék szabályozás

Minden átmérőjű lendítőkerék szabályozását vállaljuk teher- és személygépkocsikra egyaránt, amennyiben a kopás mértéke a határértéken belüli.
 

Kuplungszerkezet szabályozás

Minden típusú és méretű kuplungszerkezet szabályozását vállaljuk teher- és személygépkocsikra egyaránt, amennyiben a kopás mértéke a határértéken belüli.
 

Hívj telefonon: 06 52 425-999 vagy jelentkezz itt ONLINE: